پاستا محصولي با ميزان سديم و چربي پائين، غني از کربوهيدرات و بدون کلسترول است. اما از نظرمقدار اسيدهاي آمينه ضروري مانند ليزين و ترتئونين بسيار فقير است. اين محصول جز اولينبراي غنيسازي با آهن و ويتامينها بوده و FDA محصولات اعلام شده در سال ۱۹۹۴ از سويپاستا را يک حامل مناسب براي مواد مغذي معرفي کرده است. تاکنون مطالعات فراواني به ،WHOمنظور افزايش مقدار پروتئين با افزودن منابع غني از پروتئين مانند دانه کتان، آلبومين تخممرغ،پروتئين آبپنير و پروتئين سويا انجام گرفته است. محصولات جانبي آسياب گندم مانند جوانه، لايهآلرون و سبوس ميتوانند در توليد پاستا با هدف بهبود خواص تغذيهاي استفاده شوند. هدف از اينتحقيق بررسي اثر افزودن گندم سياه، نشاسته مقاوم، پوست انبه، جوانه گندم، آرد لوبياي چشم بلبلي وبر خواص فيزيکو شيمياي، حسي و بافتي اسپاکتي است.