به وب سایت مرکز پژوهش های دانش بنیان فرهیختگان زرنام خوش آمدید ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
منو
آخرین مقالات
آمار بازدید کنندگان
کاربران حاضر : 9
بازديد امروز : 133
آمار کل : 2460117
ارزش تغذیه ای و خواص بالینی اسپیرولینا
۱۳۹۴ بيست و دوم فروردين
 
 

 

ارزش تغذیه ای و خواص بالینی اسپیرولینا 

چکیده

اسپیرولینا یک ریز جلبک سبز-آبی رشته‏ای است که دو جنس Arthrospria و  Spirulinaبرای خوراک انسان مورد استفاده قرار می‏گیرد. این جلبک حاوی مقادیر زیادی از ترکیبات تغذیه‏ای پروتئین، اسیدهای‏ چرب ‏ضروری، اسید آمینه‏های‏ضروری، مواد ‏معدنی ‏میکرو ‏و ماکرو، ویتامین‏ها و... می‏باشد به این دلیل در درمان بیماری‏های زیادی مانند انواع سرطان، چاقی، دیابت نوع2، هیپوگلیسمی، آرتریت ها، افسردگی، تخریب شدید کبد و اختلالات کبدی کاربرد دارد.

واژگان کلیدی: اسپیرولینا، ارزش تغذیه‏ای، خواص درمانی. 

 

 

[ ضمیمه ها ]
فایلتعداد دانلودحجم فایلدانلود
ارزش تغذیه ای و خواص بالینی اسپیرولینا.pdf2590 175.78کیلو بایت

ارسال نظر
نام شما
ایمیل
وب سایت
 
شرح نظر
عبارت زیر را در کادر وارد کنید

ارسال نظر
 
اطلاعات مطلب
گروه
بازدید 5865