ارزش تغذیه ای و خواص بالینی اسپیرولینا
چکیده
اسپیرولینا یک ریز جلبک سبز-آبی رشتهای است که دو جنس Arthrospria و Spirulinaبرای خوراک انسان مورد استفاده قرار میگیرد. این جلبک حاوی مقادیر زیادی از ترکیبات تغذیهای پروتئین، اسیدهای چرب ضروری، اسید آمینههایضروری، مواد معدنی میکرو و ماکرو، ویتامینها و... میباشد به این دلیل در درمان بیماریهای زیادی مانند انواع سرطان، چاقی، دیابت نوع2، هیپوگلیسمی، آرتریت ها، افسردگی، تخریب شدید کبد و اختلالات کبدی کاربرد دارد.
واژگان کلیدی: اسپیرولینا، ارزش تغذیهای، خواص درمانی.