لیست پایان نامه ها
رديف
نام دانشجو
عنوان پايان نامه
1
رضوان مفيدي
بررسي خواص شيميايي، رئولوژيكي و حسي ماكاروني تهيه شده از واريته هاي گندم سخت جهت دستيابي به خواص مشابه ماكاروني تهيه شده از آرد سموليناي كامل
2
فاطمه ابراهيمي
استفاده از کنجاله کنجد در ماکارونی به منظور بهبود خواص رئولوژیکی، حسی و تغذیهای
3
آتنا محمدي
استفاده از کنجاله تخم کتان در ماکارونی به منظور بهبود خواص رئولوژیکی و حسی و تغذیه ای
4
ناديا پاشايي
بررسی شرایط بهینه خشک کردن جهت تولید ماکارونی غنی شده با پودر میکروکپسول امگا-3
5
سودابه حيدريان
بررسي تأثير افزودن نمک بر خواص رئولوژيكي و فیزیکی خمیر ماکارونی و خواص ارگانولپتيكي ماکارونی
6
نسيم سالور
تاثیرات ميزان نشاسته آسيب ديده در آرد بر کیفیت ماکارونی تولیدی
7
پريسا صائمي
بررسی اثرات استفاده از آرد نول، سمولیناو نسبت های مخلوط آنها برویژگی کیفی ماکارونی تولیدی
8
فرشته شكري
بررسی امکان استفاده از آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی و صمغ هیدروکسی پروپیل متیل سلولز در تولید ماکارونی بدون گلوتن
9
سولماز مهرجو
بررسی ویژگی های آنتی اکسیدانی، آنتی میکروبی و ارگانولپتیکی آرد خردل در اثر اختلاط با لازانیا
10
فاطمه احمدي
بررسی افزودن آرد تاج خروس بر روی خواص رئولوژیکی، حسی و تغذیهای
11
آناهيتا راستگو
غني سازي ماكاروني با فیبر: بررسي تاثير فیبر بر خواص رئولوژيكي، ارگانولپتيكي، شيميايي و ميكروبي
12
خانم كتابي
تاثیر افزودن آنزیم ترانس گلوتامیناز بر خواص رئولوژی ماکارونی
13
نسار ويسي
بررسی ویژگی های آنتی اکسیدانی ، آنتی میکروبی و ارگانولپتیکی آرد خردل در اثر اختلاط با لازانیا
14
هدي منوچهري
بررسی تأثیر افزودن نمک بر خواص رئولوژیکی ماکارونی و خوردگی دستگاهها
15
رضا افشين پژوه
غني سازي ماكاروني با اينولين: بررسي تاثير اينولين بر خواص رئولوژيكي، ارگانولپتيكي، شيميايي و ميكروبی