به وب سایت مرکز پژوهش های دانش بنیان فرهیختگان زرنام خوش آمدید ۱۴۰۳ چهارشنبه ۵ ارديبهشت
منو
آخرین مقالات
تبلیغات
آمار بازدید کنندگان
کاربران حاضر : 24
بازديد امروز : 320
آمار کل : 2333877
پايان نامه ها 

لیست پایان نامه ‏ها 

رديف

نام دانشجو

عنوان پايان نامه

1

رضوان مفيدي

بررسي خواص شيميايي، رئولوژيكي و حسي ماكاروني تهيه شده از واريته هاي گندم سخت جهت دستيابي به خواص مشابه ماكاروني تهيه شده از آرد سموليناي كامل

2

فاطمه ابراهيمي

استفاده از کنجاله کنجد در ماکارونی به منظور بهبود خواص رئولوژیکی، حسی و تغذیه‏ای

3

آتنا محمدي

استفاده از کنجاله تخم کتان در ماکارونی به منظور بهبود خواص رئولوژیکی و حسی و تغذیه ای

4

ناديا پاشايي

بررسی شرایط بهینه خشک کردن جهت تولید ماکارونی غنی شده با پودر میکروکپسول امگا-3

5

سودابه حيدريان

بررسي تأثير افزودن نمک بر خواص رئولوژيكي و فیزیکی خمیر ماکارونی و خواص ارگانولپتيكي ماکارونی

6

نسيم سالور

تاثیرات ميزان نشاسته آسيب ديده در آرد بر کیفیت ماکارونی تولیدی

7

پريسا صائمي

بررسی اثرات استفاده از آرد نول، سمولیناو نسبت های مخلوط آنها برویژگی کیفی ماکارونی تولیدی

8

فرشته  شكري

بررسی امکان استفاده از آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی و صمغ هیدروکسی پروپیل متیل سلولز در تولید ماکارونی بدون گلوتن

9

سولماز  مهرجو

بررسی ویژگی های آنتی اکسیدانی، آنتی میکروبی و ارگانولپتیکی آرد خردل در اثر اختلاط با لازانیا

10

فاطمه احمدي

بررسی افزودن آرد تاج خروس بر روی خواص رئولوژیکی، حسی و تغذیه‏ای

11

آناهيتا راستگو

غني سازي ماكاروني با فیبر: بررسي تاثير فیبر بر خواص رئولوژيكي، ارگانولپتيكي، شيميايي و ميكروبي

12

خانم كتابي

تاثیر افزودن آنزیم ترانس گلوتامیناز بر خواص رئولوژی ماکارونی

13

نسار ويسي

بررسی ویژگی های آنتی اکسیدانی ، آنتی میکروبی و ارگانولپتیکی آرد خردل در اثر اختلاط با لازانیا

14

هدي منوچهري

بررسی تأثیر افزودن نمک بر خواص رئولوژیکی ماکارونی و خوردگی دستگاه‏ها

15

رضا افشين پژوه

غني سازي ماكاروني با اينولين: بررسي تاثير اينولين بر خواص رئولوژيكي، ارگانولپتيكي، شيميايي و ميكروبی