ماکارونی سبوس دار:
سبوس، لایه سخت بیرونی دانه گندم است كه حدود 5/14 درصد از وزن دانه را تشکیل میدهد.این تركیب منبع غنی از فیبرهای رژیمی، نشاسته، پروتئین، ویتامینها و مواد معدنی میباشد. با توجه به سرشار بودن سبوس گندم از نظر میزان ویتامینها و املاح، بدیهی است که هر چه آرد مصرفی کاملتر باشد، یعنی درصد بیشتری از سبوس در آرد وجود داشته باشد؛ در نتیجه فرآورده نهایی نیز حاوی مقادیر بیشتری از انواع ریزمغذیها خواهد بود.استفاده از ماكارونی سبوسدار در رژیم غذایی راهی برای حفظ سلامت میباشد. بیشتر اجزای سلامتی بخش و پروتئینهای دانه گندم در طول فرآیند آسیابانی حذف میشوند اما از آنجایی که در فرآیند تولید ماكارونی سبوسدار از گندم کامل استفاده میشود، این امر میتواند منجر به افزایش ارزش تغذیهای گردد.ماكارونی سبوسدار پاستایی است که از گندم به دست میآید، به این معنی که آرد آن شامل پوسته، جوانه و اندوسپرم گندم میباشد. این نوع ماكارونی از نظر فیبر و مواد مغذی غنیتر از آنهایی هستند که از آرد نول حاصل میشوند و به طور قابل توجهی از نظر ساختار و طعم متفاوت هستند.از جمله خواص فراسودمند این ماكارونیها میتوان موارد زیر را بیان نمود:1) کاهش ریسک ابتلا به تصلب شرائین و سکته قلبی2) پیشگری از سرطان پروستات و رحم3) كاهش کلسترول خون4) پیشگیری از دیابت نوع دوم5) کاهش بروز ابتلا به آسم در دوران کودکی6) پیشگیری از یبوست و سایر بیماری های روده بزرگ7) کاهش وزن در نتیجه احساس سیری حاصل شده از مصرف آن8) کاهش خطر ابتلا به پوکی استخوان9) افزایش هوش كودكان به دلیل ذخیره آهن موجود