ماكارونی با آرد جو:
دانه كامل جو به لحاظ تغذیهای بسیار ارزشمند است و به طور عمده حاوی ویتامین 1B ، اسید فولیك، بیوتین، ویتامین 5B ، ویتامین E و املاح معدنی چون روی، سلنیوم، مس، آهن، منگنز و منیزیم است. ارزش پروتئینی این دانه در مقایسه با غلات دیگر مانند گندم بسیار بالاتر است؛ به طوری كه میزان پروتئین موجود در جو تقریباً 2 برابر محتوای پروتئینی گندم و ذرت است و از همه مهمتر این كه جو به دلیل دارا بودن فیبرهای محلول و اسید چرب ارزش تغذیهای ویژهای دارد.فیبرهای محلولی كه در جو وجود دارد، برای كاهش سطح كلسترول خون بسیار موثر است. از سوی دیگر این فیبرهای تغذیهای دفعكننده بسیاری از سموم از بدن نیز میباشند.
مزایای مصرف ماكارونی با آرد جو: 1. پیشگیری از بروز چاقی بویژه در نوجوانان و جلوگیری از نوسانات شدید قند و انسولین خون2. كمك به توقف رشد تومورها3. كاهش ریسك ابتلا به سرطان سینه در دوران قبل از یائسگی4. پیشگیری از افزایش کلسترول بد “LDL” در کبد و كاهش حملات به بیماری های قلبی5. کاهش دردهای شکمی و درمان یبوست6. مفید در درمان بیماری نقرس7. کاهش علائم آسم به دلیل وجود عنصر سلنیوم8. کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع 29. تقویت سیستم ایمنی بدن10. مفید در درمان بیماریهای دستگاه گوارشى11. درمان بیمارهای مزمن همانند سل، خلطهای خونی، ورم كلیه و مثانه و ... 12. مفید برای بیماران صفراوی به دلیل تسهیل ترشح صفرا 13. بهبود و درمان بافتهای آسیب دیده بدن
امروزه با کشف خواص تغذیهای و دارویی مناسب این تركیب، استفاده از ماكارونی تهیه شده از آن اهمیت بالایی پیدا کرده است؛ بنابراین میتوان با اصلاح الگوهای غذایی و مصرف "ماكارونی با آرد جو"، از بروز بسیاری از بیماریهای مزمن در آینده جلوگیری شود.