به وب سایت مرکز پژوهش های دانش بنیان فرهیختگان زرنام خوش آمدید ۱۴۰۳ شنبه ۸ ارديبهشت
منو
آخرین مقالات
آمار بازدید کنندگان
کاربران حاضر : 8
بازديد امروز : 60
آمار کل : 2335162
مروری بر فرآوده های پروبیوتیک بر پایه غلات
۱۳۹۱ هجدهم بهمن
 
 

امروزه سلامت دستگاه گوارش به عنوان فاکتور کلیدی در تولید غذاهای عملگرا در نظر گرفته می­شود. سال­های زیادی است که بشر به علت وجود مواد مغذی موثر بر سلامت، به استفاده از محصولات تخمیری تمایل فراوان دارد. اثرات سلامت­بخش محصولات تخمیری عملگرا یا مستقیماً به دلیل وجود میکروارگانیسم­ها، باکتری­ها، مخمرها و عملکرد آنها در بدن میزبان می­باشد (اثر پروبیوتیکی) و یا به طور غیرمستقیم نتیجه­ی محصولات حاصل از متابولیت آنها در حین عمل تخمیر می‏باشد (اثر زيست­زادي). خصوصیات زيست­زادي غذاهای عملگرا تخمیری به علت تولید متابولیت­های فعال_زیستی باکتری­های پروبیوتیک، مانند ویتامین‏های خاص، پپتیدهای فعال_زيستي، اسیدهای آلی و یا اسیدهای چرب در حین عمل تخمیر می­باشد. از آن رو که فرآورده‏های با پایه غلات قابلیت زیستی پروبیوتیکی‏شان بیشتر از فرآورده های لبنی است و از طرف دیگر از خواص حسی مطلوبی برخوردارند و در مقایسه با فرآورده های لبنی از نقطه نظر برخی از مواد مغذی نظیر ویتامین‏ها، فیبرهای رژیمی و املاح غنی تر هستند. هدف از این مقاله، مروری بر استفاده پروبیوتیک‏ها در فرآورده‏های تخمیری غیر لبنی مانند غلات می‏باشد.

[ ضمیمه ها ]
فایلتعداد دانلودحجم فایلدانلود
مروري بر فرآوده هاي پروبيوتيک بر پايه غلات.pdf2660 103.20کیلو بایت

ارسال نظر
نام شما
ایمیل
وب سایت
 
شرح نظر
عبارت زیر را در کادر وارد کنید

ارسال نظر
 
اطلاعات مطلب
گروه
بازدید 8380