به وب سایت مرکز پژوهش های دانش بنیان فرهیختگان زرنام خوش آمدید ۱۴۰۰ دوشنبه ۲۹ شهريور
منو
آخرین مقالات
آمار بازدید کنندگان
کاربران حاضر : 17
بازديد امروز : 163
آمار کل : 1862366
تاثير نشاسته مقاوم در كيفيت ماكاروني
۱۳۹۴ بيست و سوم فروردين
 
 

علي رغم افزايش مصرف فيبرهاي ر‍‍‍ژيمي سبب كاهش ميزان ابتلا به چاقي، بيماري­هاي قلبي عروقي، ديابت و برخي از انواع سرطان مي­گردد، اما مقدار مصرف فيبر به عنوان چالشي باقي مانده است. تنها مانعي كه براي جذب زياد فيبر وجود دارد، احتمالا عدم درك كافي از ماهيت فيبرها هم از لحاظ تغذيه­اي و هم به­عنوان شاخه­اي از علم مي­باشد. گرچه يافته­هاي علمي در رابطه با نشاسته مقاوم كه امروزه توسط انجمن تحقيقات پزشكي و سلامت ملي مورد شناسايي قرار گرفته دلالت بر آن دارد كه فيبرهاي رژيمي ماهيتي پويا و توسعه يافته دارند. در حقيقت انجمن تحقيقات پزشكي گزارش معتبري از مقايسه فيبرهاي معمول با نشاسته مقاوم در زمينه مزاياي سلامتي بخش ارائه داده است. نشاسته مقاوم در ماكاروني مي­تواند به­عنوان يك منبع با ارزش تغذيه­اي تلقي گردد، حتي اگر در رژيم­هاي غذايي اثرات سلامتي بخش زيادي هم نداشته باشد.

نشاسته مقاوم اولين بار در سال 1982 مطرح گرديد. نشاسته مقاوم در ماكاروني توسط بخش استاندارد غذايي استراليا-نيوزيلند به­عنوان يك ماده حاوي فيبر رژيمي تعريف گرديد و به سرعت در مجامع علمي به­عنوان ماده­اي با ارزش و سودمند براي سلامتي معرفي شد.

[ ضمیمه ها ]
فایلتعداد دانلودحجم فایلدانلود
تاثير نشاسته مقاوم در كيفيت ماكاروني.pdf237 165.13کیلو بایت

ارسال نظر
نام شما
ایمیل
وب سایت  
 
شرح نظر  
عبارت زیر را در کادر وارد کنید

ارسال نظر
 
اطلاعات مطلب
گروه
بازدید 4008