ماكارونی با آرد سویا:
سویا به عنوان یك غذای اصلی و مهم در بسیاری از كشورهای آسیایی مصرف میشود كه دارای مواد مغذی با ارزشی مانند پروتئین است. سویا از نظر ویتامینهای گروه B بسیار غنی است و دارای مقداری ویتامین های C,D,E,K و کمی کاروتن میباشد. این ماده همچنین دارای تركیب آنتی بیوتیکی بوده كه از بین برنده باکتریهای مضر روده میباشد. سویا همچنین حاوی مقادیر قابل توجهی از املاح معدنی شامل کلسیم، آهن، سدیم، پتاسیم، روی و فسفر است.از آن جاییكه پروتئین سویا شباهت بسیاری به پروتئینهای حیوانی دارد و حتی به عنوان جایگزین مناسبی برای گوشت مورد استفاده قرار میگیرد، بنابراین میتوان از آرد آن در تولید ماكارونی به بهترین نحو ممكن استفاده نمود. پروتئینهای موجود در سویا شامل اغلب اسیدهای آمینه اصلی مورد نیاز انسان است.از دیگر فواید مصرف ماكارونی با آرد سویا میتوان به موارد زیر اشاره نمود:1. تأثیر بر روی سلامت پوست و مو به دلیل وجود ویتامین E2. كاهش وزن، كاهش كلسترول و تری گلیسیریدها و همچنین افزایش عملكرد روده بزرگ به علت حضور فیبر3. پیشگیری از بروز خستگی و انواع بیماری های عصبی به دلیل وجود ویتامین B14. پیشگیری از التهابات پوستی و همچنین ابتلا به آب مروارید به دلیل وجود ویتامین B25. پیشگیری از از لخته شدن خون و انسداد رگهای خونی به دلیل وجود منیزیم6. ساخت استخوان و جلوگیری از تخریب استخوان به علت حضور آنتی اكسیدانها7. پیشگیری از ابتلا سرطان تخمدان8. جانشین هورمونهای مصنوعی در دوران یائسگی به دلیل غنی بودن از هورمون استروژن9. بسیار مفید برای مبتلایان به نقرس، رماتیسم و اشخاص ضعیف البنیهتمامی این شواهد، ما را برای غنی سازی آرد با این تركیب تشویق نمود و بی گمان اطلاع رسانی عمومی درباره اثرات خارق العاده آرد سویا میتواند بازار گستردهای را برای ماكارونی تولید شده با این تركیب ایجاد نماید. در نتیجه هم در جهت پیشرفت صنایع غذایی و هم در جهت بهبود استانداردهای سلامتی جامعه گام برداشتهایم.