به وب سایت مرکز پژوهش های دانش بنیان فرهیختگان زرنام خوش آمدید
۱۴۰۳ سه شنبه ۱۳ آذر
تقویم
|
ثبت نام
خانه
درباره موسسه
بخش ها
موسسه
مقالات
کتابخانه
نوآوری
فعالیت
لینک
منو
صفحه اصلی
مجله سمولينا
تالار افتخارات
انتشارات
»
تاليف كتاب
پايان نامه ها
ارتباط صنعت و دانشگاه
محصولات
»
فراسودمندها
»
ماكاروني پري بيوتيك
ماكاروني با آرد جو
ماكاروني سبوس دار
ماكاروني با آرد سويا
ماكاروني با آرد جوانه گندم
نسل جديد ماكاروني
»
ماکارونی آشیانهای نیم پخت
لازانیای پیش پخت و نیمه آماده
نشريه Baking+Biscuit international
تماس با ما
بخش ها
سازمان بين المللي پاستا(ماکاروني) IPO
آخرین مقالات
تاثير نشاسته مقاوم در كيفيت ماكاروني
سن گندم مضرترين آفت گندم
ارزش تغذیه ای و خواص بالینی اسپیرولینا
بررسی کیفی ماکارونی خشک شده با استفاده از خشک کن ماکروویو در مقایسه با خشک کنهای معمولی (جریان هوای داغ)
فشار هيدرواستاتيك بالا شيوهاي نوين در فراوري غيرحرارتي دانه گندم
مقایسه کیفیت گندم، آرد و نان حاصل از روش کشت ارگانیک و غیرارگانیک
مروری بر فرآوده های پروبیوتیک بر پایه غلات
کاربرد میکروانکپسولاسیون در مقاوم سازی باکتریهای پروبیوتیک در تولید پاستا
جديدترين غني سازي هاي صورت گرفته در صنعت پاستا
تبلیغات
آمار بازدید کنندگان
کاربران حاضر : 15
بازديد امروز :
1074
آمار کل :
2466216
نشريه Baking+Biscuit international
دانلود شماره 06 2012
دانلود شماره 04 2012
دانلود شماره 03 2012
دانلود شماره 01 2012
دانلود شماره 05 2011
دانلود شماره 04 2011
دانلود شماره 02 2012
دانلود شماره 02 2013
صفحه نخست
|
درباره مرکز
|
فعالیت های مرکز
|
تماس با ما
تمامی حقوق این سایت متعلق به
شرکت فناوری اطلاعات و ارتباطات راه آفتاب
می باشد