به وب سایت مرکز پژوهش های دانش بنیان فرهیختگان زرنام خوش آمدید ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱ آذر
منو
آخرین مقالات
آمار بازدید کنندگان
کاربران حاضر : 24
بازديد امروز : 150
آمار کل : 2459087
آخرین مقالات ارسال شده
  تاثير نشاسته مقاوم در كيفيت ماكاروني
علي رغم افزايش مصرف فيبرهاي ر‍‍‍ژيمي سبب كاهش ميزان ابتلا به چاقي، بيماري¬هاي قلبي عروقي، ديابت و برخي از انواع سرطان مي¬گردد، اما مقدار مصرف فيبر به عنوان چالشي باقي مانده است. تنها مانعي كه براي جذب زياد فيبر وجود دارد، احتمالا عدم درك كافي از ماهيت فيبرها هم از لحاظ تغذيه¬اي و هم به¬عنوان شاخه¬اي از علم مي¬باشد
[ ادامه مطلب ]

  سن گندم مضرترين آفت گندم
مبارزه با حشره‏ هاي زيان ‏آور، آفت‏ها و بيماري‏هاي گياهان يكي از روش‏هاي مهم بالا بردن توليد محصولات كشاورزي است؛ چرا كه هرساله بخش قابل ملاحظه‏اي از محصولات كشاورزي در اثر اين عوامل از بين مي‏روند. در نتيجه زيان‏هاي جبران‏ ناپذيري به كشاورزان و اقتصاد كشور وارد مي‏شود.
[ ادامه مطلب ]

  ارزش تغذیه ای و خواص بالینی اسپیرولینا
اسپیرولینا یک ریز جلبک سبز-آبی رشته‏ای است که دو جنس Arthrospria و Spirulinaبرای خوراک انسان مورد استفاده قرار می‏گیرد
[ ادامه مطلب ]

  بررسی کیفی ماکارونی خشک شده با استفاده از خشک کن ماکروویو در...
مواد غذايي به دليل داشتن ترکيبات مغذي و بعضاً حساسيت بافت، در معرض عوامل مختلف قرار گرفته و فاسد مي‏شوند.
[ ادامه مطلب ]

  فشار هيدرواستاتيك بالا شيوه‏اي نوين در فراوري غيرحرارتي دانه...
ظهور و پيشرفت روش‏هاي غيرحرارتي نوين در صنایع غذایی، به دليل تأثيرات سوء حرارت، اهمیت خاصی در دهه‏هاي اخير پیدا کرده است.
[ ادامه مطلب ]

  مقایسه کیفیت گندم، آرد و نان حاصل از روش کشت ارگانیک و غیرار...
امروزه درخواست غذاهای ایمن و سالم که لطمه کمتری به محیط زیست وارد می کنند، افزایش یافته است. این دسته از محصولات غذایی که اصطلاحاً غذاهاي ارگانيک گفته می شود عبارتند از غذاهاي حيواني و گياهي که در توليد آن از سيستم هاي طبيعي استفاده شده و اصلاح ژنتيک و مواد شيميايي شامل کودها، حشره کش، قارچ کش و علف کش های شیمیایی به کار نرفته باشد.
[ ادامه مطلب ]

  مروری بر فرآوده های پروبیوتیک بر پایه غلات
امروزه سلامت دستگاه گوارش به عنوان فاکتور کلیدی در تولید غذاهای عملگرا در نظر گرفته می¬شود. سال¬های زیادی است که بشر به علت وجود مواد مغذی موثر بر سلامت، به استفاده از محصولات تخمیری تمایل فراوان دارد. اثرات سلامت¬بخش محصولات تخمیری عملگرا یا مستقیماً به دلیل وجود میکروارگانیسم¬ها، باکتری¬ها، مخمرها و عملکرد آنها در بدن میزبان می¬باشد (اثر پروبیوتیکی) و یا به طور غیرمستقیم نتیجه¬ی محصولات حاصل از متابولیت آنها در حین عمل تخمیر می‏باشد (اثر زيست¬زادي).
[ ادامه مطلب ]

  کاربرد میکروانکپسولاسیون در مقاوم سازی باکتری‏های پروبیوتیک‏...
محبوبيت جهاني فرآورده‏هاي حاصل از پروبيوتيك‏ها از يك سو و پائين بودن قابليت زيستي آن‏ها در مواد غذايي و در دستگاه گوارش از سوي ديگر، محققان را نسبت به نوآوري تكنيك‏هاي جديد به منظور افزايش زيست پذيري آن‏ها سوق داده است.
[ ادامه مطلب ]

  جديدترين غني سازي هاي صورت گرفته در صنعت پاستا
يكي از بزرگترين چالش‏هاي امروز در صنايع غذايي،‌ توليد مواد غذايي ارزان و از سوي ديگر با ارزش تغذيه‏اي بالا است. گندم به عنوان يكي از اصلي‏ترين محصولات كشاورزي در سرتاسر دنيا نقش مهمي در رژيم غذايي انسان‏ها ايفا مي‏كند
[ ادامه مطلب ]

  بررسی تاثیرفرآیند حرارتی بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر
نان به عنوان غذای اصلی مردم ایران روزانه قسمت اعظم کالری، پروتئین، املاح معدنی و ویتامین های گروه B مورد نیاز را تامین می کند. گلوتن ماده نامحلول در آب، آرد گندم مي‏باشد که بعد از شستشوي خمیر، یک جرم الاستیک را تشکیل می‏دهد و به راحتی از آرد استخراج می‏شود و بعد از اعمال فرآیند حرارتی بر بافت نان، بسیار نرم و سست خواهد شد همچنين پنتوزان‏هاي موجو در آرد گندم، استحکام و پایداری خود را در برابر حرارت از دست می‏دهند.
[ ادامه مطلب ]

123>>آخر
آرشیو مقالات قبلی
فروردین 1394
خرداد 1392
آبان 1391
اسفند 1391
بهمن 1391
اسفند 1390
آخرین مقالات
تاثير نشاسته مقاوم در كيفيت ماكاروني
سن گندم مضرترين آفت گندم
ارزش تغذیه ای و خواص بالینی اسپیرولینا
بررسی کیفی ماکارونی خشک شده با استفاده از خشک کن ماکروویو در مقایسه با خشک کن‏های معمولی (جریان هوای داغ)
فشار هيدرواستاتيك بالا شيوه‏اي نوين در فراوري غيرحرارتي دانه گندم
مقایسه کیفیت گندم، آرد و نان حاصل از روش کشت ارگانیک و غیرارگانیک
مروری بر فرآوده های پروبیوتیک بر پایه غلات
کاربرد میکروانکپسولاسیون در مقاوم سازی باکتری‏های پروبیوتیک‏ در تولید پاستا
جديدترين غني سازي هاي صورت گرفته در صنعت پاستا
بررسی تاثیرفرآیند حرارتی بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر
ارزش تغذیه ای سویا و خواص بالینی آن
بررسي سيستم تشخيصي الايزا براي تعيين ميزان سموم آرد گندم
بررسی تاثیر هکتولیتر گندم بر کمیت و کیفیت آرد استحصالی حاصل از گندمهای کشت شده در مناطق مختلف استان فارس
بررسي افزودن هيدروكلوئيدها بر ويژگي‏هاي رئولوژيكي خمير آرد گندم با دستگاه ميكسولب
مقایسه خواص رئولوژیکی آردهای نول