جوانه گندم، محصولی جانبی صنعت آسیاب گندم می باشد که به عنوان یک غذاي سالم توصیه شده است، لذادر صورت کاربرد آن در تهیه سایر محصولات غذایی می تواند باعث افزایش ارزش اقتصادي جوانه گندم و محصولمورد نظر گردد. کاربرد جوانه گندم در تهیه محصولات غذایی به دلیل وجود چرب یهاي غیر اشباع و فعالیت آنزیمی(لیپاز) بالا و در نتیجه ماندگاري بسیار کوتاه (چند روز تا هفته) آن در دماي محیط، محدود می باشد، از جملهمزایاي جوانه گندم می توان به توانایی آن درکاهش کلسترول، جلوگیري از سرطان روده بزرگ، کمک به کاهشیبوست و مشکلات هاضمه اشاره کرد. جوانه، جنین دانه گندم است که شامل پروتئین، فیبر، ویتامین، مواد معدنی،می باشد. جوانه گندم در طول فرآیند آسیاب، جدا شده و به عنوان یک E چربی اشباع نشده و منبع اصلی ویتامینمکمل غذایی به فروش می رسد.