به وب سایت مرکز پژوهش های دانش بنیان فرهیختگان زرنام خوش آمدید ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
منو
آخرین مقالات
آمار بازدید کنندگان
کاربران حاضر : 6
بازديد امروز : 178
آمار کل : 2460162
روش هاي تجزيه اي مبتني بر آناليز پروتئين ها براي تعيين اختلاط گندم تريتيکوم آئست ...
۱۳۹۰ بيست و يکم اسفند
 
 

تولید پاستا از گندم عادي یا ترکیبی از انواع گندم، بدون ذکر اطلاعات کافی در برچسبها تقلب
محسوب میشود. بنابراین آنالیز محصول پاستا براي تعیین میزان گندم تریتیکوم آئستیوم اولیه به کار
رفته درتولید سمولینا مورد توجه پ ژوهشگران، صاحبان این صنعت و بازارهاي جهانی بوده است. در این
مقاله روشهاي تجزیهاي مبتنی بر آنالیز پروتئینها براي تعیین اختلاط گندم تریتیکوم آئستیوم در
در کنار IEF،TLC،PAGE،RP-HPLC پاستا بررسی می شود. از نظر تجزیهاي روشهاي
براي رسیدن به نتایج قابل اتکا به کار P و دوروتست S کیت هاي آنالیز سریع اسکن پاستا، دورو تست
رفتهاند. با توجه به توسعه خطوط جدید تولید پاستا که خشک کنهاي با دماي بالا را به خدمت
گرفته اند، نتایج این آنالیزها به علت دناتوره شدن پروتئینها مورد بازبینی قرار گرفتهاند. از طرف دیگر
گیلیادین نیز از دیگر عواملی به شمار میروند که -γ تاثیر شرایط محیطی بر روي ارقام گندم نان فاقد
محدوده قابل اطمینان این آنالیزها را مشخص میکنند. این مقاله به پژوهشهاي انجام شده در این
زمینه و اعتبارسنجی آنالیزهاي صورت گرفته، میپردازد.

[ ضمیمه ها ]
فایلتعداد دانلودحجم فایلدانلود
روش هاي تجزيه اي مبتني بر آناليز پروتئين ها براي تعيين اختلاط گندم تريتيکوم آئستيوم در پاستا.pdf339 228.94کیلو بایت

ارسال نظر
نام شما
ایمیل
وب سایت
 
شرح نظر
عبارت زیر را در کادر وارد کنید

ارسال نظر
 
اطلاعات مطلب
گروه
بازدید 5760