به وب سایت مرکز پژوهش های دانش بنیان فرهیختگان زرنام خوش آمدید ۱۴۰۳ يکشنبه ۴ آذر
منو
آخرین مقالات
آمار بازدید کنندگان
کاربران حاضر : 4
بازديد امروز : 4
آمار کل : 2460325
مقایسه خواص رئولوژیکی آردهای نول
۱۳۹۰ بيست و يکم اسفند
 
 

تعيين كيفيت آردهاي مصرفي به منظور به كارگيري در صنايع مختلف از جمله صنايع نانوايي، قنادي، كيك و كلوچه و ماكاروني ميتواند نقش
مهمي در توليد يك محصول با كيفيت داشته باشد. ارزيابي ويژگيهاي رئولوژيكي 3 نوع آرد مختلف شامل: سمولينا، نول و اختلاط مساوي از
سمولينا و نول جهت تهيه ماكاروني با استفاده از دستگاههاي اكستنسوگراف، آلوئوگراف و فالينگ نامبر مورد بررسي قرار گرفت. آزمونهاي
بررسي رسوب زلني و گلوتن مرطوب نيز براي اين سه نوع آرد انجام گرفت.
بررس نتايج حاصل از دستگاه اكستنسوگراف بر فاكتورهاي انرژي، مقاومت به كشش، كشش پذيري، حداكثر مقاومت به كشش، مقاومت نسبي
استاندارد و حداكثر مقاومت نسبي آردها نشان داد كه نمونه سمولينا از برتري بيشتري در مقايسه با نمونههاي آرد نول و اختلاط مساوي نول و
سمولينا برخوردار ميباشد. نتايج حاصل از دستگاه آلوئوگراف بر فاكتورهاي فشار، انرژي، طول، فشار/طول و انديس كششپذيري نشان داد كه
نمونه سمولينا نسبت به دو نمونه ديگر از وضعيت بهتري برخوردار است. نتايج به دست آمده از فعاليت آميلازي در فالينگ نامبر آرد نشان داد
كه كمترين ميزان فعاليت آميلازي به سمولينا اختصاص دارد. سموليناي حاصل از گندم دوروم در نمودار آلوئوگراف به دليل گلوتنين بالا و
همچنين گليادين پايين خاصيت كشساني كمتري نسبت به نمونه آرد نول و مخلوط اين دو آرد نشان ميدهد. بايد توجه داشت كه پايين بودن
خاصيت كشساني و بالا بودن قابليت كشش پذيري خمير از فاكتورهاي مطلوب در كيفيت توليد فرآورده هاي پاستا مي باشد. همچنين پايين
حالت مطلوبي را براي اكسترود خمير ايجاد مي كند. P و بالا بودن فاكتور L بودن فاكتور

[ ضمیمه ها ]
فایلتعداد دانلودحجم فایلدانلود
مقایسه خواص رئولوژیکی آردهای نول.pdf1330 177.64کیلو بایت

ارسال نظر
نام شما
ایمیل
وب سایت
 
شرح نظر
عبارت زیر را در کادر وارد کنید

ارسال نظر
 
اطلاعات مطلب
گروه
بازدید 6013