شرکت زرماکارون موفق به کسب نشان Superior Taste Award The از موسسه بین المللی iTQi مستقر در کشور بلژیک، در زمینه ارزیابی کیفی محصولات غذایی و نوشیدنی گردید.
براساس گزارش روابط عمومی گروه صنعتی و پژوهشی زر، این موسسه طی ارزیابی های دقیق بر اساس نوع ارزیابی و درجه کسب شده، اقدام به صدور گواهینامه کیفیت کرده و علاوه بر آن، به دلیل ارائه هولوگرام، مورد استقبال شرکتهای بزرگ صنایع غذایی قرار میگیرد.
لازم به ذکر است که ارزیابیها توسط یک هیأت 120 نفره، متشکل از متخصصین انجمنهای معتبر بین المللی در سرتاسر جهان نظیر Maîtres Cuisiniers، Académie Culinaire ، Verband der Köche، Federerazione dei Cuochi و Euro-Toques صورت میگیرد که پس از گذراندن دورههای آموزشی لازم، هیأت داوران را تشکیل میدهند. این گروه با در اختیار داشتن ساز و کارها و با تأکید بر خصوصیات حسی و معیارهای ارگانولپتیک، محصولات را از لحاظ فاکتورهایی نظیر طعم، عطر، بافت و خصوصیات ظاهری مورد سنجش قرار داده و در سه رده با نماد ستاره امتیاز میدهند. از طرف دیگر به منظور بهبود و ارتقای کیفیت محصول، راهکارهایی را پیشنهاد خواهند داد که قطعاً از سوی تولید کنندگان به کار گرفته میشود.
واحد تحقیق و توسعه گروه صنعتی و پژوهشی زر جهت ارتقای برند خود، کسب اطمینان و جلب وفاداری مشتریان و نفوذ در بازارهای خارجی، در ماه مارس 2011 برای اولین بار اقدام به ارسال ماکارونی "جوانه گندم" و "پریبیوتیک" کرد که پس از ارزیابیهای صورت گرفته در آوریل سال 2011، این محصولات به ترتیب موفق به اخذ نشان دو ستاره و یک ستاره گردیدند. لازم به ذکر است که سالانه بیش از هزار شرکت معتبر صنایع غذایی از 70 کشور دنیا در این موسسه مورد ارزیابی قرار می گیرد که سال گذشته شرکت زرماکارون موفق به كسب نشانهاي دوستاره و يك ستاره براي محصولات "اسپاگتي"، "ماكاروني بدون گلوتن"، "ماكاروني جوانه گندم" و همچنين "ماكاروني پريبيوتيك" شد. اکنون در سال جاري نیز ، ماكاروني "پروبيوتيك" و "اسپاگتي 5/1" حائز دريافت نشان دو ستاره شده است.
لازم به ذکر است که مراسم اهداي جوايز در تاريخ 30 ماه مي 2013 (9 خرداد 92) برگزار خواهد شد.