شرکت صنعتی زرماکارون با دو مقاله «بررسی پروبیوتیکها و نقش عملکردی پروبیوتیکهای ریزپوشانی شده در غلات» و مقاله «طراحی و تولید محصول پاستای سین بیوتیک» تهیه شده توسط پژوهشگران مرکز دانش بنیان گروه صنعتی و پژوهشی فرهیختگان زرنام، در سومین همایش ملی پروبیوتیک و غذاهای سودمند خوش درخشید.
سومین همایش ملی پروبیوتیک با محورهای مختلفی چون تکنولوژی تولید پروبیوتیک و محصولات نوین فراسودمند، منابع بالقوه سویههای پروبیوتیک، راهکارهای مؤثر در فرهنگ سازی مصرف پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند، اقتصاد و بازاریابی پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند و با شعار «توسعه دانش بنیان محصولات فراسودمند=ارتقای سلامت جامعه»؛ از 18 بهمن 94 به مدت سه روز در مرکز همایش های بین المللی دانشگاه شهید بهشتی درحال برگزاری است.
در حاشیه این همایش، نمایشگاهی برپاست که محصولات جدید شرکت صنعتی زرماکارون شامل، جامبو، رشته آشی، تولید شده با فناوری روز دنیا در آن عرضه شده است.
گفتنی است در مراسم اختتامیه این همایش مقالات برتر معرفی می شوند.