به وب سایت مرکز پژوهش های دانش بنیان فرهیختگان زرنام خوش آمدید ۱۴۰۳ جمعه ۲ آذر
منو
آخرین مقالات
آمار بازدید کنندگان
کاربران حاضر : 21
بازديد امروز : 347
آمار کل : 2459714
دریافت تأییدیه رتبه « فن آوری بالا » برای لازانیای پیش پخت زرماکارون
۱۳۹۲ هفدهم شهريور
 
 

دریافت تأییدیه رتبه «  فن آوری بالا » برای لازانیای پیش پخت زرماکارون

لازانیای پیش پخت زرماکارون به واسطه بهره گیری از فن‌آوری مدرن تولید، از سوی معاونت علمی و فن‌آوری ریاست جمهوری در رده کالاهای با فن‌آوری بالا( HITEC  ) قرار گرفت.

بر اساس این گزارش، لازانیای زرماکارون تنها محصولی از خانواده صنعت پاستا و ماکارونی در ایران می‌باشد که شیوه تولید آن به این عنوان شناخته می شود. در فرآیند تولید این محصول، ورقه‌های لازانیا یک مرحله با استفاده از بخار آب جوش پخته می شود که این عمل ضمن افزایش خواص و ارزش‌های غذایی این محصول، مرحله جوشاندن در آب جوش به هنگام استفاده را نیز حذف و پخت آن را آسانتر و سریعتر می‌نماید. در این مرحله فقط کافی است ورقه‌های لازانیا 3 دقیقه در آب معمولی قرار گیرد.

ارسال نظر
نام شما
ایمیل
وب سایت
 
شرح نظر
عبارت زیر را در کادر وارد کنید

ارسال نظر
 
اطلاعات مطلب
گروه
بازدید 2165