به وب سایت مرکز پژوهش های دانش بنیان فرهیختگان زرنام خوش آمدید ۱۴۰۳ يکشنبه ۹ ارديبهشت
منو
آخرین مقالات
آمار بازدید کنندگان
کاربران حاضر : 12
بازديد امروز : 276
آمار کل : 2336181
بررسي غني سازي هاي انجام شده در صنعت پاستا
۱۳۹۰ بيست و يکم اسفند
 
 

پاستا محصولي با ميزان سديم و چربي پائين، غني از کربوهيدرات و بدون کلسترول است. اما از نظر
مقدار اسيدهاي آمينه ضروري مانند ليزين و ترتئونين بسيار فقير است. اين محصول جز اولين
براي غنيسازي با آهن و ويتامينها بوده و FDA محصولات اعلام شده در سال ۱۹۹۴ از سوي
پاستا را يک حامل مناسب براي مواد مغذي معرفي کرده است. تاکنون مطالعات فراواني به ،WHO
منظور افزايش مقدار پروتئين با افزودن منابع غني از پروتئين مانند دانه کتان، آلبومين تخممرغ،
پروتئين آبپنير و پروتئين سويا انجام گرفته است. محصولات جانبي آسياب گندم مانند جوانه، لايه
آلرون و سبوس ميتوانند در توليد پاستا با هدف بهبود خواص تغذيهاي استفاده شوند. هدف از اين
تحقيق بررسي اثر افزودن گندم سياه، نشاسته مقاوم، پوست انبه، جوانه گندم، آرد لوبياي چشم بلبلي و
بر خواص فيزيکو شيمياي، حسي و بافتي اسپاکتي است.

[ ضمیمه ها ]
فایلتعداد دانلودحجم فایلدانلود
بررسي غني سازي¬هاي انجام شده در صنعت پاستا.pdf313 153.83کیلو بایت

ارسال نظر
نام شما
ایمیل
وب سایت
 
شرح نظر
عبارت زیر را در کادر وارد کنید

ارسال نظر
 
اطلاعات مطلب
گروه
بازدید 4826