پیشتازی زرماکارون در دانش روز ماکارونی دنیا
شرکت زرماکارون موفق به ثبت اختراع طرح حذف کپک خمیر در خطوط تولید ماکارونی در توقفات طولانی مدت شد.
بر اساس این گزارش، متخصصان گروه توسعه صنعتی و پژوهشی زر در اقدامی نوآورانه موفق به اختراع ترکیبی با فرمولاسیون خاص شدند که در ترکیب با خمیر انتهایی تولید، مانع از کپک زدگی خمیر داخل دستگاه می شود. این ابتکار تازه که در طول چندین ماه پژوهش وتحقیقات گسترده میدانی حاصل شده است، با کاهش ضایعات، اطمینان از عدم وجود کپک در خمیر باقیمانده در محصول و همچنین کاهش زمان راه اندازی دوباره خطوط تولید ماکارونی، باعث صرفه جویی های زیادی در هزینه، زمان و انرژی می شود.
لازم به ذکر است که این اختراع گروه توسعه صنعتی و پژوهشی زر در چهارمین نمایشگاه علم تا عمل در معرض دید عموم قرار می گیرد.