به وب سایت مرکز پژوهش های دانش بنیان فرهیختگان زرنام خوش آمدید ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱ آذر
منو
آخرین مقالات
آمار بازدید کنندگان
کاربران حاضر : 53
بازديد امروز : 397
آمار کل : 2459334
بررسی ویژگی های رئولوژیکی و شیمیایی ارقام گندم دوروم ایرانی
۱۳۹۰ بيست و يکم اسفند
 
 

در این مقاله خصوصیات ویسکوالاستیک خمیر حاصل از ارقام مختلف گندم دوروم ایرانی که برای تولید پاستا با کیفیت بالا انتخاب شده بودند، مورد بررسی قرار گرفته و آزمون­های رئولوژیکی از طریق رئومتر انجام شده است. برای تعیین مدول الاستیک G’ و مدول ویسکوز G”، تست فرکانس نوسانی در محدوده نوسان rad/s  0.012 تا rad/s  125 با کرنش در محدوده ویسکوالاستیک خطی صورت گرفته است. پارامترهای مدول الاستیک G’ و مدول ویسکوز G”، مورد ارزیابی قرار گرفتند. تعیین LVP برای شناخت ساختار ماکرومولکول­های گلوتن مطلوب بوده و ویژگی­های عاملی آن را مشخص می­کند. نتایج رئولوژیکی توسط ویژگی­های فیزیکی و شیمیایی سمولینا مشخص شده است.

[ ضمیمه ها ]
فایلتعداد دانلودحجم فایلدانلود
بررسي ويژگي هاي رئولوژيکي و شيميايي ارقام گندم دوروم ايراني.pdf781 95.62کیلو بایت
بررسی ویژگی های رئولوژیکی و شیمیایی ارقام گندم دوروم ایرانی.doc481 107.5کیلو بایت

ارسال نظر
نام شما
ایمیل
وب سایت
 
شرح نظر
عبارت زیر را در کادر وارد کنید

ارسال نظر
 
اطلاعات مطلب
گروه
بازدید 5669