نخستین کنفرانس ملی توسعه کیفیت راهبردی در سلامت غذا با حضور فعال گروه توسعه صنعتی و پژوهشی زر برگزار شد که پژوهشگران واحد تحقیق و توسعه، با 3 مقاله با عناوین تاثیر فرایند اکستروژن بر روی ترکیبات زیست فعال فرآوردههای غلات، تاثیر استفاده از ریز جلبک اسپیرولینا در تولید پاستا و تغییرات میکروسکوپی اجزای تشکیل دهنده پاستا در طول فرایند پاستا ، حضور فعالی در این کنفرانس داشت که یک مقاله در بخش سخنرانی و دو مقاله در بخش پوستر ارائه شد.
در اختتامیه کنفرانس، با تایید کمیته علمی و ارزیابی هیات داوران و اعضای پانل کنفرانس، مقالات برتر در بخش سخنرانی و پوستر انتخاب شدند که در بخش پوستر، مقاله «تاثیراستفاده از ریزجلبک اسپیرولینا در تولید پاستا» به عنوان مقاله برتر معرفی شد.
لازم به ذکر است که نویسندگان این مقاله مرضیه زرآبادی پور، مریم اکبری، مانیا مروتی، رضا افشین پژوه، مهدی دارابی و مهندس مهدی امینی بودند.