ماکارونی با آرد سویای زرماکارون، در همایش ملی ایمنی و سلامت، ششمین نشان سیب سلامت را به مجموعه افتخارات گروه صنعتی و پژوهشی زر افزود.
این همایش که مصوبه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور است، با هدف ارتقای سلامت جامعه و ایجاد فضای رقابتی برای ارتقای ایمنی و سلامت فرآوردههای غذایی برگزار می شود.
در این همایش محصولاتی موفق به دریافت این نشان می شوند که با مواد اولیه سالم و در شرایط خوب بهداشتی تولید و عرضه شده، و علاوه بر حداقل ویژگی های مورد انتظار و خواص ذاتی خود، ویژگی هایی که در ارتقاء ایمنی و سلامت مصرف کننده موثر است را دارا باشند.
پیش از این ماکارونی با آرد سمولینا، ماکارونی سبوس دار، ماکارونی پربیوتیک و ماکارونی با آرد جوانه گندم از محصولات زرماکارون موفق به دریافت نشان سیب سلامت شده بودند.
همایش ملی اعطای نشان ایمنی و سلامت، شنبه 5 اردیبهشت ماه در دانشکده علوم پزشکی دانشگاه شهید بهشتی تهران با حضور وزیر بهداشت و رئیس سازمان غذا و دارو و برگزار شد.