به وب سایت مرکز پژوهش های دانش بنیان فرهیختگان زرنام خوش آمدید ۱۴۰۳ يکشنبه ۲ دي
منو
آخرین مقالات
آمار بازدید کنندگان
کاربران حاضر : 60
بازديد امروز : 471
آمار کل : 2473923
مشارکت فعال زرماکارون در تدوین سند راهبردی صنعت غذای ایران
۱۳۹۴ چهاردهم ارديبهشت
 
 

طبق این دستور مؤسسه مطالعات و پژوهشهای بازرگانی مأموریت یافت تا با استفاده از نقطه نظرات خبرگان صنعت کشور در قالب اتاق فکر، نسبت به تدوین برنامه راهبردی بخشهای صنعت، معدن و تجارت اقدام کند.

در راستای این اقدام، از مرتضی سلطانی رئیس هیأت مدیره گروه توسعه صنعتی و پژوهشی زر به عنوان یکی از خبرگان صنعت جهت حضور در این اتاق فکر دعوت بعمل آمد.

این اتاق فکر می تواند نقش مؤثری در نزدیکی دیدگاه های بخش خصوصی و تولیدکنندگان با بخشهای حاکمیتی فراهم نماید.

قرار است چالشها و برنامه های عملیاتی توسعه صنایع غذایی  و آشامیدنی جهت تدوین سند راهبردی این صنعت در اتاق فکر مؤسسه مطالعات و پژوهشهای بازرگانی مطرح شود.

ارسال نظر
نام شما
ایمیل
وب سایت
 
شرح نظر
عبارت زیر را در کادر وارد کنید

ارسال نظر
 
اطلاعات مطلب
گروه
بازدید 2686