طرح های نوآورانه گروه زر در جشنواره علم تاعمل ریاست جمهوری برگزیده شد.دستاوردهای علمي مرکز پژوهش هاي دانش بنیان زر در جشنواره طرح های نوآورانه علم تا عمل ریاست جمهوری از میان صدها طرح ارسالی برگزیده شد و به مرحله ارزیابی و داوری نهایی اختراعات راه یافت. به گزارش روابط عمومی گروه صنعتی و پژوهشی زر، درفراخوان جشنواره علم تا عمل معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری که هر ساله به مناسبت هفته دولت برگزار می شود همه طرح های ارائه شده از سوی این گروه صنعتی تحت عناوین : ماکارونی با جوانه گندم ، ماکارونی با آرد سویا،ماکارونی باآرد جو و سیستم بخارجایگزین آب داغ در تولید لازانیای پیش پخت مورد تایید دبیرخانه جشنواره مستقر در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری قرار گرفت. گفتنی است که طرح های برگزیده در جشنواره از سیزدهم شهریور ماه به مدت 3روز در نمایشگاه علم تاعمل ( مصلای تهران) در معرض دید کارشناسان و صاحبان صنایع قرار می گیرد.لازم به ذکر است که در اين نمايشگاه علاوه بر طرحهاي داخلي، 167 طرح و اختراع از كشورهاي مختلف دنيا از جمله آمريكا و چند كشور اروپايي ارايه مي شود و از این منظر و با توجه به تنوع و تعدد طرح های ارائه شده به جشنواره باید گفت این جشنواره از اهمیت و جایگاه مهمی در عرصه تولید برخوردار است. معاون علمی و فناوری رییس جمهوردرباره جایگاه و اهمیت این جشنواره ، دیروز در یک نشست خبری گفت:3 هزار و 124 طرح دانش بنیان در سامانهی جشنواره و نمایشگاه ملی علم تا عمل ثبتنام كردهاند، افزود: از این تعداد 2881 طرح مورد پذیرش اولیه قرار گرفت كه پس از ارزیابی و داوریهای متعدد در نهایت 1420 طرح انتخاب شده اند و در 31 غرفه استانی در نمایشگاه عرضه خواهند شد. دكتر سلطانخواه تصریح كرد: از میان طرحهای شركت كننده در جشنواره ملی علم تا عمل 35 طرح برگزیده كشوری و 31 طرح برگزیده استانی معرفی و مورد حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری قرار خواهند گرفت.