مدیران ارشد سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران از مراحل تولید در گروه صنعتی و پژوهشی زر بازدید کردند و با تکنولوژی روز دنیا در عرصه صنعت ماکارونی آشنا شدند .به گزارش روابط عمومی گروه صنعتی و پژوهشی زر مدیران ارشد سازمان پژوهش ها در بازدید از مراحل تولید انواع ماکارونی در 3 واحد تولیدی زرماکارون ضمن ابراز خرسندی از بکارگیری مجهزترین تکنولوژی روز در تولید ماکارونی خواستار همكاري بيشتر در زمينه هاي علمي و تحقيقاتي با گروه صنعتی و پژوهشی زر شدند.در این دیدار مديران گروه صنعتي و پژوهشي زر ضمن استقبال از حضور پژوهشگران طراز اول کشور در این واحد تولیدی به شرح روند توسعه و پیشرفت در این گروه صنعتی پرداختند از جمله اينكه: واحد تولیدی زرماکارون از سال 85 با ورود به عرصه صنعت ماکارونی تحولی شگرف به وجود آورده است که از جمله این تحولات می توان به افزایش کیفیت و تنوع این محصول در کشور و خودنمایی ایران در عرصه صادرات ماکارونی اشاره کرد.همچنين گروه صنعتی و پژوهشی زر همانگونه که از نامش پیداست تنها یک واحد تولیدی نیست ، بلکه پژوهشکده ای است در عرصه صنعت غذای کشور كه طی سال های اخیر با مدیریت مرتضی سلطانی و اندیشه های انسانگرا ی وي در عرصه مدیریت و اخلاق گرايي در حوزه رقابت و تولید توانسته ایم در عرصه های پژوهشی و علمی نیز گام های بلندی برداریم. چنانکه تاسیس مركز پژوهش هاي دانش بنيان دانش زر برای یافتن ظرفیت های جدید در عرصه صنعت غذا و دانشگاه علمی و کاربردی زر در حوزه تربیت متخصصان و کارشناسان زبده در این حوزه طی سال های گذشته راه را برای پیشرفت و توسعه همه جانبه این گروه صنعتی و پژوهشی فراهم کرده اند .پژوهشگران ومتخصصان سازمان پژوهش هاي علمي و صنعتي ايران، همچنین در این دیدار با نکات و جزییات فرایند توليد در شركت زر ماكارون آشنا شدند و مباحث علمی و پژوهشی مورد تبادل نظر و واشکافی علمی قرار گرفت و مقرر گرديد همكاري هاي نزديك علمي و پژوهشي طرفين بصورت مستمر ادامه يافته و منجر به امضاي تفاهم نامه همكا ري علمي مشترك گردد.