کسب تندیس شهاب توسط واحد R & D زر ماکارون
چهارمین جشنواره واحدهای برتر تحقیق و توسعه در صنعت غذا با حضور جمع کثیری از مدیران صنایع و با همکاری وزراتخانه های بهداشت، صنایع، جهاد کشاورزی و سازمان استاندارد و تحقیقات صنعتی و اتاق بازرگانی، انستیتو تحقیقات تغذیه ای، فراکسیون صنایع غذایی مجلس و دفتر فناوری های ریاست جمهوری برگزار شد و شرکت زرماکارون موفق به کسب این تندیس شد.
به گزارش روابط عمومی گروه صنعتی و پژوهشی زر، واحد تحقیق و توسعه گروه صنعتی زر ماکارون نیز به دلیل انجام تحقیقات گسترده برای توسعه و ارتقاء کیفی محصولات موفق به دریافت جایزه این جشنواره موسوم به جایزه شهاب گردید.