به وب سایت مرکز پژوهش های دانش بنیان فرهیختگان زرنام خوش آمدید ۱۴۰۳ جمعه ۲ آذر
منو
آخرین مقالات
آمار بازدید کنندگان
کاربران حاضر : 19
بازديد امروز : 416
آمار کل : 2459783
حضور بر فراز قله بزرگترین رویداد علم تغذیه با پذیرش 6 مقاله
۱۳۹۱ بيست آبان
 
 

دوازدهمین کنگره دو سالانه تغذیه ایران که بزرگترین گردهمایی علمـی دانش‌آموختگان تغذیه ایران به شمار می رود، گروه صنعتی و پژوهشی زر با شش مقاله تولیدی خود در واحد R&D خود در این گنگره حضور خواهد داشت.

به گزارش روابط عمومی گروه صنعتی و پژوهشی زر، دوازدهمین کنگره دو سالانه تغذیه ایران که به همت انجمن تغذیه ایران و دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اصفهان، در شهر اصفهان برگزار خواهد شد گروه صنعتی و پژوهشی زر با 6 مقاله در آن حضور خواهد داشت. عناوین مقالات پذیرفته شده پژوهشگران مركز پژوهش هاي دانش بنيان زر در بزرگترین رویداد علم تغذیه کشور عبارتند از: بررسي سيستم تشخيص الايزا براي تعيين ميزان سموم آرد گندم، جديدترين اثر غني سازي هاي صورت رفته در صنعت پاستا، اپر حرارت دهي با دماي ثابت 120 درجه سانتي گراد بر عدد پراكسيد جوانه گندم حاصل از آسياباني گندم، بررسي افزودن هيدروكلوئيدها بر ويژگي هاي رئولوژيكي خمير آرد گندم با دستگاه ميكسولب، بررسي تاثير فرآيند حرارتي بر ويژگي هاي رئولوژيكي خمير آرد گندم، روش هاي تجزيه اي مبتني بر آناليز پروتئين ها براي تعيين اختلاط گندم ترينيكوم آلستيوم در پاستا.

در این دوره، تغذیه از سلول تا جامعه، امنیت غذایی، ایمنی غذا، تغذیه و بیماری ها، تغذیه سلولی مولکولی، نوتریژنومیکس و نوتریژنتیک، ارتقأ سلامت تغذیه جامعه، بیماری های غیر واگیر و تغذیه، تغذیه ورزشکاران و تغذیه در طب سنّتی و اسلامی از محورهای اصلی این کنگره است.

حضور نام اساتید بزرگ تغذیه ایران در لیست اعضای کمیته علمی این کنگره نشان دهنده سطح علمی بالا و اهمیت این کنگره است.

دوازدهمین کنگره دو سالانه تغذیه ایران 15 لغایت 18 آبان‌ماه 1391 به همت انجمن تغذیه ایران و دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اصفهان، در شهر اصفهان برگزار خواهد شد

ارسال نظر
نام شما
ایمیل
وب سایت
 
شرح نظر
عبارت زیر را در کادر وارد کنید

ارسال نظر
 
اطلاعات مطلب
گروه
بازدید 2107