به وب سایت مرکز پژوهش های دانش بنیان فرهیختگان زرنام خوش آمدید ۱۴۰۳ يکشنبه ۹ ارديبهشت
منو
آخرین مقالات
آمار بازدید کنندگان
کاربران حاضر : 14
بازديد امروز : 325
آمار کل : 2336230
بررسي سيستم تشخيصي الايزا براي تعيين ميزان سموم آرد گندم
۱۳۹۱ نهم بهمن
 
 

امروزه الایزا به عنوان یکی از قدرت­مندترین روش­های آزمایشگاهی- تحقیقاتی در جهان مطرح می‏باشد. این روش از حساسیت و اختصاصیت بسیار بالایی برخوردار است تا آن‏جا که هم اکنون يكي از اصلي‏ترين روش‏ها در زمینه­های مختلف علوم حیاتی از شناسایی و تشخیص ویروس­ها، باکتری­ها، انگل‏های پروتوزوآ، متازوآ و سموم گرفته تا شناسایی مقادیر بسیار کم هورمون­ها و ملکول­های حیاتی در پزشکی بالینی وآزمون‏های تحقیقاتی می‏باشد. قارچ‏ها، عامل تولید انواع مایکوتوکسین‏ها مي­باشند که از متابولیت‏های سمی نسبتاً مقاومند و باعث آلودگی مواد غذایی و احیاناً محیط اطراف می­شوند. قارچ­ها علاوه بر تولید مایکوتوکسین­ها و سایر متابولیت­های سمی، تغییرات عمده‏ای را در غلات به وجود می­آورند كه از نآآتاتتاننننذدذلرببلرآمتناذتتننمنئدتوتدئوو.ئ واااآن‏ها مي‏توان به کاهش ارزش تغذيه‏اي محصول در اثر تجزیه پروتئین­ها، چربی­ها، قندها، تولید متابولیت­های کاهش‏دهنده آروما، کاهش میزان گلوتن و در نتیجه کاهش ارزش فرآوری آرد و تاثیر بر روی خصوصیات رئولوژیکی خمیر اشاره نمود. با توجه به رطوبت بالای هوا در بیشتر ماه‏های سال در اکثر نقاط کشور که مستعد برای رشد قارچ است و شرایط نامناسب نگهداری گندم و آرد در بسیاری از سیلوها و انبارهای آرد و عدم توجه برخی از نانوایان به نگهداری اصولی آرد به دلیل ناآگاهی و یا قیمت پایین آن و اهمیت فراوان آرد در جیره غذایی مردم ایران، بررسی میزان آلودگی‏های قارچی آرد و گندم بسيار حائز اهميت می‏باشد كه در اين بررسي با كاربرد و روش سيستم تشخيصي الايزا كه يكي از روش‏هاي شناسايي نوين مي‏باشد به منظور شناسايي اين سموم و پيشگيري از ايجاد آلودگي در آرد گندم پرداخته‏ايم.

[ ضمیمه ها ]
فایلتعداد دانلودحجم فایلدانلود
الايزا.pdf1065 1.17 مگ

ارسال نظر
نام شما
ایمیل
وب سایت
 
شرح نظر
عبارت زیر را در کادر وارد کنید

ارسال نظر
 
اطلاعات مطلب
گروه
بازدید 5704