به وب سایت مرکز پژوهش های دانش بنیان فرهیختگان زرنام خوش آمدید ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱ آذر
منو
آخرین مقالات
آمار بازدید کنندگان
کاربران حاضر : 52
بازديد امروز : 395
آمار کل : 2459332
ارزش تغذیه ای سویا و خواص بالینی آن
۱۳۹۱ نهم بهمن
 
 

سویا دانه­ایست جادویی که در قرن­های گذشته در کشور چین به مقادیر زیادی کشت گردیده و به مرور زمان کشت آن به کشورهای دیگر جهان تسری پیدا کرد.

سویا قرن­هاست که غذای مردم آسیا مخصوصاً چین بوده است. بزرگترین تولید­کنندگان لوبیای سویا به ترتیب آمریکا، برزیل، آرژارتین، چین، هند، پاراگوئه، کانادا، بولیوی و ایتالیا می­باشد­. طبق آمار (FAO)  در سال 2008 ایالت ­متحده­ آمریکا با حجم تولید 8074870 ملیون تن در سال مقام اول تولید را با اختلاف بسیار زیاد به خود اختصاص داده است.

سویا گیاهی است یک ساله دارای ساقه پر شاخه با برگ­های نوک تیز و سبز رنگ، میوه آن شبیه لوبیاست که در هر غلاف آن 3 تا 5 دانه جدا از یکدیگر وجود دارد. رنگ دانه سویا بر حسب انواع مختلف متفاوت است و به رنگ­های زرد،سفید، سیاه، خاکستری دیده می­شود

[ ضمیمه ها ]
فایلتعداد دانلودحجم فایلدانلود
سويا.pdf239 119.97کیلو بایت

ارسال نظر
نام شما
ایمیل
وب سایت
 
شرح نظر
عبارت زیر را در کادر وارد کنید

ارسال نظر
 
اطلاعات مطلب
گروه
بازدید 5406