يكي از بزرگترين چالشهاي امروز در صنايع غذايي، توليد مواد غذايي ارزان و از سوي ديگر با ارزش تغذيهاي بالا است. گندم به عنوان يكي از اصليترين محصولات كشاورزي در سرتاسر دنيا نقش مهمي در رژيم غذايي انسانها ايفا ميكند. پاستا محصولي غني از کربوهيدرات و بدون کلسترول ميباشد كه ميزان سديم و چربي آن پايين است؛ وليكن از نظر مقدار اسيدهاي آمينه ضروري همچون ليزين و ترئونين بسيار فقير ميباشد. پاستا به دليل مقرون به صرفه بودن، سهولت مصرف و تنوع اشكال آن، محبوبيت خاصي در جوامع بشري دارد. با توجه به مرحله اكسترود شدن در فرآيند توليد اين محصول، به راحتي ميتوان مواد افزودني را به فرمولاسيون پاستا اضافه نمود. ميزان و نوع مواد افزودني مجاز در پاستا توسط سازمان غذا و داروي آمريكا مورد نظارت قرار ميگيرند. از اينرو از جديدترين غنيسازيهاي صورت گرفته در اين صنعت ميتوان به غنيسازي با آرد هسته زردآلو، ايزوله پروتئيني خردل، نشاسته مقاوم، آرد نخود بدون پوست، آرد تخميرشده لوبياي سوداني، ايزوله پروتئيني سويا، آرد بادام زميني، پودر چاي سبز، آرد لوبيا چشم بلبلي و پوست انبه اشاره نمود.