به وب سایت مرکز پژوهش های دانش بنیان فرهیختگان زرنام خوش آمدید ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱ آذر
منو
آخرین مقالات
آمار بازدید کنندگان
کاربران حاضر : 35
بازديد امروز : 370
آمار کل : 2459307
جديدترين غني سازي هاي صورت گرفته در صنعت پاستا
۱۳۹۱ هجدهم بهمن
 
 

يكي از بزرگترين چالش‏هاي امروز در صنايع غذايي،‌ توليد مواد غذايي ارزان و از سوي ديگر با ارزش تغذيه‏اي بالا است. گندم به عنوان يكي از اصلي‏ترين محصولات كشاورزي در سرتاسر دنيا نقش مهمي در رژيم غذايي انسان‏ها ايفا مي‏كند. پاستا محصولي غني از کربوهيدرات و بدون کلسترول مي­باشد كه ميزان سديم و چربي آن پايين است؛ وليكن از نظر مقدار اسيدهاي آمينه ضروري همچون ليزين و ترئونين بسيار فقير مي‏باشد. پاستا به دليل مقرون به صرفه بودن، سهولت مصرف و تنوع اشكال آن، محبوبيت خاصي در جوامع بشري دارد. با توجه به مرحله اكسترود شدن در فرآيند توليد اين محصول،‌ به راحتي مي‏توان مواد افزودني را به فرمولاسيون پاستا اضافه نمود. ميزان و نوع مواد افزودني مجاز در پاستا توسط سازمان غذا و داروي آمريكا مورد نظارت قرار مي‏گيرند. از اين‏رو از جديدترين غني­سازي­هاي صورت گرفته در اين صنعت مي­توان به غني­سازي با آرد هسته زردآلو، ايزوله پروتئيني خردل، نشاسته مقاوم، آرد نخود بدون پوست، آرد تخميرشده لوبياي سوداني، ايزوله پروتئيني سويا، آرد بادام زميني، پودر چاي سبز، آرد لوبيا چشم بلبلي و پوست انبه اشاره نمود.

[ ضمیمه ها ]
فایلتعداد دانلودحجم فایلدانلود
جديدترين غني سازي هاي صورت گرفته در صنعت پاستا.pdf907 114.15کیلو بایت

ارسال نظر
نام شما
ایمیل
وب سایت
 
شرح نظر
عبارت زیر را در کادر وارد کنید

ارسال نظر
 
اطلاعات مطلب
گروه
بازدید 6228