اقتدار علمی گروه صنعتی و پژوهشی زر در كنگره پژوهشگران و نخبگان ايمني غذا
كنگره پژوهشگران و نخبگان ايمني غذا با شعار "تكميل زنجيره علم با توليد غذاي سالم" در تالار امام واقع در بيمارستان امام خميني تهران برگزار گرديد.
اين كنگره به همت مرکز آموزش، مشاوره و خدمات رسانی از مزرعه تا غذا ، در 9 محور و با همكاري سازمانهايی نظير سازمان جهانی ایمنی غذا، وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، سازمان استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی گروه صنعتی و پژوهشی زر، در این کنگره که مقالات، آثار و پنلهای تخصصی توسط اساتيد بنام و برجسته صنايع غذايي كشور مورد ارزیابی قرار می گرفت، گروه صنعتي و پژوهشي زر با ارائه دو مقاله «عملكرد تكنولوژي فشار هيدرواستاتيك بالا در فراوري نوين گندم» از سوي واحد تحقيق و توسعه و همچنين «مقایسه کیفیت گندم، آرد و نان حاصل از روش کشت ارگانیک و غیرارگانیک» از واحد كنترل كيفي آرد زر، موفق به دريافت گواهينامه شد.