به وب سایت مرکز پژوهش های دانش بنیان فرهیختگان زرنام خوش آمدید ۱۴۰۳ يکشنبه ۴ آذر
منو
آخرین مقالات
آمار بازدید کنندگان
کاربران حاضر : 9
بازديد امروز : 363
آمار کل : 2460684
ارزيابي خصوصيات حسي و مكانيكي ماكاروني توليدي با آرد نول، سمولينا و مخلوط اين دو
۱۳۹۰ بيست و يکم اسفند
 
 

کیفیت کلیه فرآوردههای غذایی بستگی به کیفیت مواد
اولیه آن دارد و ماکارونی نیز به عنوان یک ماده
غذایی مهم که مصرف همگانی دارد از این قاعده مستثنی
نیست. در اکثر کشورهای جهان، ماکارونی از آرد
سمولینا تهیه میشود ولی در کشور ما معمولا از آرد نول
تهیه میشود که باعث میشود محصول نهایی کیفیت مناسبی
نداشته باشد. لذا هدف از این پژوهش ارزیابی
خصوصیات حسی و مکانیکی ماکارونی تولید شده با آرد
نول و سمولینا و مخلوط این دو آرد به منظور کاهش
مصرف آرد سمولینا در تهیه ماکارونی و تولید ماکارونی
با خصوصیات مطلوب میباشد. نتایج نشان داد که
پاستای تولیدی با مخلوط آرد نول و سمولینا، در
خصوصیات مانند عدد لعاب، افت پخت و نرمی تفاوت
معنیداری با پاستای تولیدی با آرد سمولینا ندارد.
همچنین نتایج آزمون حسی نشان داد که این پاستا از
نظر مصرف کنندهها نیز قابل قبول است.

[ ضمیمه ها ]
فایلتعداد دانلودحجم فایلدانلود
ارزيابي خصوصيات حسي و مكانيكي ماكاروني توليدي با آرد نول، سمولينا و مخلوط اين دو.pdf862 170.77کیلو بایت

ارسال نظر
نام شما
ایمیل
وب سایت
 
شرح نظر
عبارت زیر را در کادر وارد کنید

ارسال نظر
 
اطلاعات مطلب
گروه
بازدید 4915