به وب سایت مرکز پژوهش های دانش بنیان فرهیختگان زرنام خوش آمدید ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
منو
آخرین مقالات
آمار بازدید کنندگان
کاربران حاضر : 10
بازديد امروز : 156
آمار کل : 2460140
آرشیو مقالات فروردین 1394
  تاثير نشاسته مقاوم در كيفيت ماكاروني
علي رغم افزايش مصرف فيبرهاي ر‍‍‍ژيمي سبب كاهش ميزان ابتلا به چاقي، بيماري¬هاي قلبي عروقي، ديابت و برخي از انواع سرطان مي¬گردد، اما مقدار مصرف فيبر به عنوان چالشي باقي مانده است. تنها مانعي كه براي جذب زياد فيبر وجود دارد، احتمالا عدم درك كافي از ماهيت فيبرها هم از لحاظ تغذيه¬اي و هم به¬عنوان شاخه¬اي از علم مي¬باشد
[ ادامه مطلب ]

  سن گندم مضرترين آفت گندم
مبارزه با حشره‏ هاي زيان ‏آور، آفت‏ها و بيماري‏هاي گياهان يكي از روش‏هاي مهم بالا بردن توليد محصولات كشاورزي است؛ چرا كه هرساله بخش قابل ملاحظه‏اي از محصولات كشاورزي در اثر اين عوامل از بين مي‏روند. در نتيجه زيان‏هاي جبران‏ ناپذيري به كشاورزان و اقتصاد كشور وارد مي‏شود.
[ ادامه مطلب ]

  ارزش تغذیه ای و خواص بالینی اسپیرولینا
اسپیرولینا یک ریز جلبک سبز-آبی رشته‏ای است که دو جنس Arthrospria و Spirulinaبرای خوراک انسان مورد استفاده قرار می‏گیرد
[ ادامه مطلب ]

1
آرشیو مقالات قبلی
فروردین 1394
خرداد 1392
آبان 1391
اسفند 1391
بهمن 1391
اسفند 1390
آخرین مقالات
تاثير نشاسته مقاوم در كيفيت ماكاروني
سن گندم مضرترين آفت گندم
ارزش تغذیه ای و خواص بالینی اسپیرولینا
بررسی کیفی ماکارونی خشک شده با استفاده از خشک کن ماکروویو در مقایسه با خشک کن‏های معمولی (جریان هوای داغ)
فشار هيدرواستاتيك بالا شيوه‏اي نوين در فراوري غيرحرارتي دانه گندم
مقایسه کیفیت گندم، آرد و نان حاصل از روش کشت ارگانیک و غیرارگانیک
مروری بر فرآوده های پروبیوتیک بر پایه غلات
کاربرد میکروانکپسولاسیون در مقاوم سازی باکتری‏های پروبیوتیک‏ در تولید پاستا
جديدترين غني سازي هاي صورت گرفته در صنعت پاستا
بررسی تاثیرفرآیند حرارتی بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر
ارزش تغذیه ای سویا و خواص بالینی آن
بررسي سيستم تشخيصي الايزا براي تعيين ميزان سموم آرد گندم
بررسی تاثیر هکتولیتر گندم بر کمیت و کیفیت آرد استحصالی حاصل از گندمهای کشت شده در مناطق مختلف استان فارس
بررسي افزودن هيدروكلوئيدها بر ويژگي‏هاي رئولوژيكي خمير آرد گندم با دستگاه ميكسولب
مقایسه خواص رئولوژیکی آردهای نول