به وب سایت مرکز پژوهش های دانش بنیان فرهیختگان زرنام خوش آمدید ۱۴۰۳ يکشنبه ۲ دي
منو
آخرین مقالات
آمار بازدید کنندگان
کاربران حاضر : 12
بازديد امروز : 204
آمار کل : 2473656
آخرین مقالات ارسال شده
تاثير نشاسته مقاوم در كيفيت ماكاروني ۱۳۹۴/۱/۲۳

سن گندم مضرترين آفت گندم ۱۳۹۴/۱/۲۳

ارزش تغذیه ای و خواص بالینی اسپیرولینا ۱۳۹۴/۱/۲۲

بررسی کیفی ماکارونی خشک شده با استفاده از خشک کن ماکروویو در مقایسه با خشک کن‏های معمولی (جریان هوای داغ) ۱۳۹۲/۳/۶

فشار هيدرواستاتيك بالا شيوه‏اي نوين در فراوري غيرحرارتي دانه گندم ۱۳۹۱/۱۲/۱۴

مقایسه کیفیت گندم، آرد و نان حاصل از روش کشت ارگانیک و غیرارگانیک ۱۳۹۱/۱۱/۱۸

مروری بر فرآوده های پروبیوتیک بر پایه غلات ۱۳۹۱/۱۱/۱۸

کاربرد میکروانکپسولاسیون در مقاوم سازی باکتری‏های پروبیوتیک‏ در تولید پاستا ۱۳۹۱/۱۱/۱۸

جديدترين غني سازي هاي صورت گرفته در صنعت پاستا ۱۳۹۱/۱۱/۱۸

بررسی تاثیرفرآیند حرارتی بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر ۱۳۹۱/۱۱/۱۸

ارزش تغذیه ای سویا و خواص بالینی آن ۱۳۹۱/۱۱/۹

بررسي سيستم تشخيصي الايزا براي تعيين ميزان سموم آرد گندم ۱۳۹۱/۱۱/۹

بررسی تاثیر هکتولیتر گندم بر کمیت و کیفیت آرد استحصالی حاصل از گندمهای کشت شده در مناطق مختلف استان فارس ۱۳۹۱/۱۱/۹

بررسي افزودن هيدروكلوئيدها بر ويژگي‏هاي رئولوژيكي خمير آرد گندم با دستگاه ميكسولب ۱۳۹۱/۸/۲۵

مقایسه خواص رئولوژیکی آردهای نول ۱۳۹۰/۱۲/۲۱

روش هاي تجزيه اي مبتني بر آناليز پروتئين ها براي تعيين اختلاط گندم تريتيکوم آئستيوم در پاستا ۱۳۹۰/۱۲/۲۱

خواص فراسودمند جوانه گندم ۱۳۹۰/۱۲/۲۱

تاثير افزودن اينولين بر خصوصيات رئولوژيکي خمير ماکاروني ۱۳۹۰/۱۲/۲۱

بررسی ویژگی های رئولوژیکی و شیمیایی ارقام گندم دوروم ایرانی ۱۳۹۰/۱۲/۲۱

بررسي غني سازي هاي انجام شده در صنعت پاستا ۱۳۹۰/۱۲/۲۱

12آخر
آرشیو مقالات قبلی
فروردین 1394
خرداد 1392
آبان 1391
اسفند 1391
بهمن 1391
اسفند 1390
آخرین مقالات
تاثير نشاسته مقاوم در كيفيت ماكاروني
سن گندم مضرترين آفت گندم
ارزش تغذیه ای و خواص بالینی اسپیرولینا
بررسی کیفی ماکارونی خشک شده با استفاده از خشک کن ماکروویو در مقایسه با خشک کن‏های معمولی (جریان هوای داغ)
فشار هيدرواستاتيك بالا شيوه‏اي نوين در فراوري غيرحرارتي دانه گندم
مقایسه کیفیت گندم، آرد و نان حاصل از روش کشت ارگانیک و غیرارگانیک
مروری بر فرآوده های پروبیوتیک بر پایه غلات
کاربرد میکروانکپسولاسیون در مقاوم سازی باکتری‏های پروبیوتیک‏ در تولید پاستا
جديدترين غني سازي هاي صورت گرفته در صنعت پاستا
بررسی تاثیرفرآیند حرارتی بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر
ارزش تغذیه ای سویا و خواص بالینی آن
بررسي سيستم تشخيصي الايزا براي تعيين ميزان سموم آرد گندم
بررسی تاثیر هکتولیتر گندم بر کمیت و کیفیت آرد استحصالی حاصل از گندمهای کشت شده در مناطق مختلف استان فارس
بررسي افزودن هيدروكلوئيدها بر ويژگي‏هاي رئولوژيكي خمير آرد گندم با دستگاه ميكسولب
مقایسه خواص رئولوژیکی آردهای نول